Makor Makelaars

Ruim een kwart eeuw ervaring

michelmakorMakor Makelaars heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op de woningmarkt in de Hoeksche Waard en Barendrecht en omstreken. Begonnen als zelfstandig makeaarskantoor in een periode waarin de wereld in een diepe recessie zat, die ook de woningmarkt stevig in zijn greep had, heeft Michel Makor zich opgewerkt tot een aanvaller die regelmatig scoort. De opvallende geelblauwe verkoopborden van Makor duiken bij steeds meer panden op waarvoor een nieuwe eigenaar wordt gezocht.

Makor Makelaars heeft nu gemiddeld zo’n dertig panden in de verkoop. "Een leuke en gevarieerde woningportefeuille. Precies genoeg om iedere verkopende partij de aandacht te geven die hij nodig heeft en verdient" aldus de 55-jarige Michel Makor. Hij heeft al 35 jaar ervaring als makelaar en een enorme drive om altijd het beste resultaat te behalen. Hij bezit enthousiasme en passie voor het vak: de makelaardij.

Als gecertificeerd makelaar en taxateur onroerende zaken bemiddelt Michel Makor, die een grote naamsbekendheid onder kopers heeft opgebouwd, niet alleen bij verkoop, maar ook bij aankoopbemiddeling. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek en voor een verfrissende kijk op onze diensten,” aldus Michel Makor, die bekend staat om zijn onafhankelijke en objectieve kijk en zijn scherpe manier van onderhandelen. Scherp zijn overigens ook zijn eigen tarieven.

Ook de voor de hypotheekaanvraag verplichte gevalideerde taxatierapporten NWWI of Taxateursunie voeren wij snel voor u uit!

Neem de proef op de som en bel voor een oriënterend gesprek. Het is vrijblijvend en kosteloos.
Het levert u altijd iets op…

Met vriendelijke groet,
Michel Makor
06-45977553

Zoeken